Blogin päivittämisestä

On ollut tarkoitus höpistä täällä blogista omiani, mutta son toistaiseksi jäänyt täysin unholaan. Mastodonissa on tullu viihyttyä meleko hyvin ja opittua sen käyttöä. Tällä hetkellä jotenkin tuntuu siltä, että näitten pitempien tekstien kirjottaminen ei tunnu oikein minun jutulta. Mastodonissa kun voi kirjotella 500 merkin mittasia toottauksia, niin non mulle ollu ihan riittävän pitkiä avautumisia. Kuviakin on ollut tarkoitus sivulleni laittaa, mutta tällainen näpertäminen netin syövereissä ei ole innostanut. Ja jotenkin on tuntunu, ettei ole ollu aikaakaan.

Sen verran pitää tässä kertoa, että Mastodonissakin oli tuossa hetken aikaa aikamoista haipakkaa. Se instanssi, jota aloin aktiivisemmin käyttämään, niin sen ylläpitäjä innostui käyttäytymään epäsoveliaasti ja hänen ”läpät” oli sen verran ala-arvoisia, että totesin vaihtavani instanssia pikaisesti. Onneksi vaihto oli helppo suorittaa. Täältä löytyy vinkkejä suomalaisista instansseista. Täältä löytyy muita ohjeita Mastodonin haltuun ottoon. Mastodonissa kannattaa käyttää hästägejä, niitä pystyy myös seuraamaan, joten omaan fiidiin tulee itelle mieluisia postauksia.

Kattotaan, että jos tässä alkais ottamaan pari, kolome kertaa viikossa tavotteeksi kirjottaa ees jotain mitä mieleen putkahtaa.


Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus